Személyes átvételi lehetőség ingyenesen: 1137 Budapest, Vígszínház utca 5. 

Előzetes időpont egyeztetés alapján!

Minden héten csütörtök - péntek: 10:00-18:00   

 

 

 

A belföldi csomagokat az MPL Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért célszerű a munkahelyére kérni a szállítást). Ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem Ön által meghatározott napon szállítsuk, kérjük jelezze a megjegyzés rovatban! Így összevonhatja rendeléseit és szállítási költséget takaríthat meg.

Raktáron levő termékek szállítását 1 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. Mivel választékunk rendkívül nagy és több forrásból származik, egyes termékek beszerzése tovább tarthat, ekkor az szállítás a leghosszabb szállítási határidőhöz igazodik. Az egyszerre rendelt, de különböző szállítási határidejű termékeket egyszerre, egy csomagban küldjük. Amint rendelését átadjuk a futárnak, Önt értesítjük, valamint a honlaunkpon az "eddigi rendeléseim" menüpontban, az adott rendelés státusza "átvehető/kiszállítás alatt"-ra vált. Ha esetleg nem találná otthon a futár akkor a csomagja a legközelebbi postán lesz átvehető.

 

Szállítási költség (érvényes: 2014. július 31-től)

Magyar Posta Futárszolgálatával 990 Ft egész Magyarország területére, 15 kg-os csomagig. (Ennél nagyobb csomagok esetén ügyfélszolgálatunk felkeresi önt, hogy a pontos díjazásról tájékoztassa.)

 

Pick Pack Pontos szállítási díj 950Ft! A szállítás időtartama 2-5 munkanap.


Bruttó 20 000 Ft feletti rendelés esetén 15 kg-ig INGYENES kiszállítást biztosítunk!

 

 


Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállal.

Kiszállítással kapcsolatos egyéb tudnivalók

Amennyiben több terméket rendel webáruházunkból és a megrendelt termékek közül nincs vagy előreláthatólag (készlet hiány, kilistázás,stb. miatt) nem tudjuk beszerezni, abban az esetben telefonon vagy e-mailen egyeztetünk Önnel az adott rendeléssel kapcsolatban. Amennyiben valamely megrendelt terméket nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség a leadott megrendelés összegéhez igazodik.

 

Futárszolgálat elérhetősége

MPL: 06-30-771-2768
(csomagregszám megadásával)